Donera en slant till mitt projekt torpet

Vill du hjälpa till en bit med renoveringen av mitt torp? Pengar behövs! Överallt ser man uppmaningar om att donera pengar till en person eller ett projekt. På YouTube och andra sociala medier är det numera helt okej att be om gåvor och att donera en slant är tydligen väldigt inne idag. Så varför inte, tänker jag... Kan andra så kan jag!

Tre kryptovalutor

Donera Bitcoin (BTC) - Donera Cardano (ADA) - Donera Litecoin (LTC)

Enkelt sätt att skicka värde

Idag finns det ett enkelt och billigt sätt att skicka värde mellan användare och det är genom kryptovalutan. Blockkedjor är det bästa och säkraste sättet att överföra eller bevara värde, avtal och personlig information mellan användare. Jag tar gärna emot hela eller delar av Bitcoin, Cardano eller Litecoin på de tre länkarna här ovanför. Donera en slant och jag tackar så mycket på förhand!

Donera till mitt projekt

Mitt projekt torpet

Det här är mitt projekt torpet. Här är det så tyst att man hör sitt eget blodomlopp. Här vill jag bo. Jag måste bara ordna med några grejor först. Nytt tak, ytterväggar och golv som måste isoleras. Nya fönster och en farstukvist med dubbeldörr. Vatten är indraget, el-ledning i marken och fiber är planerat.