Donera en slant till mitt projekt torpet

Vill du hjälpa till en bit med renoveringen av mitt torp? Pengar behövs! Överallt ser man uppmaningar om att donera pengar till en person eller ett projekt. På YouTube och andra sociala medier är det numera helt okej att be om gåvor och att donera en slant är tydligen väldigt inne idag. Så varför inte, tänker jag... Kan andra så kan jag!

Tre kryptovalutor eller via Swish

Donera Bitcoin (BTC) - Donera Cardano (ADA) - Donera Litecoin (LTC)

Donera via Swish (SEK)

Enkelt sätt att skicka värde

Idag finns det ett enkelt och billigt sätt att skicka värde mellan användare och det är genom kryptovalutan. Blockkedjor är det bästa och säkraste sättet att överföra eller bevara värde, avtal och personlig information mellan användare. Jag tar gärna emot hela eller delar av Bitcoin, Cardano eller Litecoin på de tre länkarna här ovanför. Alternativt via Swish. Donera en slant och jag tackar så mycket på förhand!

Donera till mitt projekt

Mitt projekt torpet

Det här är mitt projekt torpet. Här är det så tyst att man hör sitt eget blodomlopp. Här vill jag bo och utveckla diverse verksamheter som snickeri, matförädling och lite turism. Jag måste bara renovera och värmeisolera huset först. Nytt tak, ny ytterpanel, nya fönster och en ny farstukvist med dubbeldörr. Vatten är indraget från en renoverad brunn, el-ledning dragen i marken och fiber blir ett senare projekt.